Привітання з Всеукраїнським днем бібліотек

Шановні колеги!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек.

У нашому краї працює чимало бібліотек різних міністерств і відомств. Освоюючи новітні технології, використовуючи сучасні канали зв'язку, вони поступово змінюють свій вигляд, стають центрами тяжіння для всіх соціальних і вікових груп населення. Вони знаходять і впроваджують нові форми спілкування з читачами, беруть участь у створенні сучасного інформаційного простору. А основою успішних перетворень у бібліотечній справі, в першу чергу, є праця бібліотекарів.

Тож бажаємо Вам, дорогі бібліотечні працівники, всіх благ та щастя. Нехай Ваша працьовитість, життєва цілеспрямованість і високий професіоналізм допоможуть зберегти і примножити інтелектуальний і культурний потенціал нашого рідного краю. Бажаємо натхнення, енергії, новаторських ідей та перспективних проектів.

Нехай Вас оминають життєві холоднечі, нехай не згасає вогник у Ваших очах, а на Землі пошановані будуть Ваші зусилля, які дарують диво спілкування з книгою. Бажаємо Вам міцного здоров’я, кохання, натхнення, позитиву, втілення творчих ідей у життя, миру, злагоди, добра, впевненості у тому, що завдяки бібліотекам, книзі та читанню наша країна переборе труднощі, здолає ворожу агресію і стане процвітаючою, гармонійною країною мудрих та самодостатніх людей.

З повагою, колектив науково-методичного відділу ЛОУНБ та тренери Львівського РТЦ.

Кiлькiсть переглядiв: 615

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.