Марафон інноваційного досвіду публічних бібліотек України. Львівська область

Інноваційна діяльність публічних бібліотек допомагає їм ставати конкурентоздатними, запроваджувати нові бібліотечні послуги, формувати позитивний імідж в суспільстві та конкретній громаді. Для тих, хто шукає нові ідеї та хоче обмінюватися кращими бібліотечними практиками, Секція працівників публічних бібліотек ВГО Українська бібліотечна асоціація ініціювала цей онлайновий марафон. З презентаціями та відео від учасників зустрічі , Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланнями, поданими у програмі заходу.

Програма Марафону

Від Terra incognita до БібліоFashion Львівщини (Посилання на презентацію)Олена ШМАТЬКО, завідувач НМВ КЗ ЛОР «Львівська обласна універсальна наукова бібліотека».
Донат на розвиток бібліотек – інвестиції в майбутнє громади (Посилання на презентацію)Наталія КОЛЯДА, директорка КЗ «Об’єднання публічних бібліотек Радехівської міської ради»
«ВзаємоДія - новийформат діяльності бібліотек» осилання на презентацію)Любов ЯНКЛЕВИЧ, директорка КЗ «Жидачівська міська публічна бібліотека»
Нецікавих людей не буває. Стрімінг як вдалий формат подачі бібліотечного контенту (Посилання на презентацію)Людмила ПУЛЯЄВА, завідувачка відділу бібліографії і періодичних видань
Інформаційні технології як засіб підвищення мотивації до читання (Посилання на презентацію)Надія ГАРАСИМЧУК, провідний бібліотекар відділу інформаційних технологій та електронних ресурсів КЗ ЛОР «Львівська обласна бібліотека для дітей»
Бібліотечна мобілізація Хабів цифрової освіти ( Посилання на презентацію)Христина ДАСЮК, директорка КУ «Публічна бібліотека Сокальської міської ради»
Цифровий стетоскоп: бібліотечні тренінги для медиків громади (Посилання на відео)Світлана ПАВУК, завідувачка бібліотеки-філії смт Рудно Львівської муніципальної бібліотеки
Бібліотека в цифровому середовищі (Посилання на презентацію)Ірина ПОКОТИЛО, директорка КЗ «Червоноградська публічна бібліотека»
Code Club. Відкриваємо дітям безмежний світ ІТ (Посилання на презентацію)Лариса ШНИТ, директорка КУ «Публічна бібліотека Бродівської міської ради»
Віртуальний фрістайл бібліотеки с.Чернилява». Сторітелінг творчої студії«Історії і Фіглі (Посилання на відео)Марія ГУЗ, завідувачка бібліотеки-філіїс.Чернилява КЗ «Публічна бібліотека Яворівської міської ради»
Проєкт "Партнерство між громадськими організаціями та органами місцевого самоврядування вінтеграції та адаптації внутрішньо переміщених"осіб у територіальні громади Львівської області" (Посилання на відео)
Кiлькiсть переглядiв: 333

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.